Home >
ETTU

TOP WERKGEVER: ETTU

ETTU is de toonaangevende SharePoint-specialist van Nederland, opgericht in 2006. Op praktijkgerichte en doeltreffende wijze maakt ETTU kennisuitwisseling binnen organisaties mogelijk. Zowel voor het bedrijfsleven als voor overheids- en semioverheidsinstellingen. Onze specialisten bouwen op basis van best-practices standaard SharePoint-portalen, -oplossingen en -webonderdelen voor onze opdrachtgevers. Zo hergebruiken wij onze bewezen expertise in diverse branches en dragen bij aan duurzame ICT-oplossingen. ​

Dit doen we met een team van 75 medewerkers vanuit Gouda. Een team van deskundige mensen werkt vanuit één locatie en deelt daardoor actief kennis, waardoor direct meerwaarde voor onze opdrachtgevers ontstaat. En, niet onbelangrijk een leuke werksfeer! Kennis over verschillende sectoren wordt gedeeld en daardoor vermenigvuldigd. Niet alleen onze expertise groeit daardoor gestaag, ook de vraag van onze opdrachtgevers en daardoor ook het aantal collega’s. ​

 

Recente vacatures:

ETTU

Lead .NET Developer bij ETTU

Als Lead .NET Developer bij ETTU zet je jouw diepgaande kennis van .NET proactief in bij verschillende innovatieve en uitdagende projecten voor onze klanten. Dit doe je individueel, samen met een junior of samen met jouw team op projectbasis. Je werkt bij de klant op locatie of vanuit ons moderne kantoor in Gouda. Je werkt voornamelijk aan nieuwe functionaliteiten en maatwerk applicaties. Daarnaast realiseert je nieuwe webparts, custom workflows en andere maatwerk componenten.

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij ETTU, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. ETTU kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons