Home >
Divide

TOP WERKGEVER: Divide

Divide is een full service e-commerce bureau met ruim 30 professionals welke de technische en commerciële kennis en expertise in huis hebben om klanten te adviseren in hun online activiteiten met als doel het realiseren van rendement.

Meerwaarde in e-commerce

  • Marktleider fashion e-commerce (mode/ schoenen / sport).
  • Meer dan 200 gerealiseerde webshops.
  • Al ruim 10 jaar succesvol als full service e-commerce bureau.
  • Focus op geïntegreerde cross- en omnichannel oplossingen en toepassingen. 


Partners
We werken samen met onze partners aan toepassingen voor fashion retailbedrijven met omnichannel ambities. Door de verwevenheid van ERP met de online omgeving ontdekken we nieuwe mogelijkheden, ontwikkelen we producten met strategische meerwaarde en helpen we fashion bedrijven met het constant heruitvinden van hun bestaansrecht. 

De strategische samenwerking met ERP fashion retail automatiseerder ACA, partnerships met Stockbase en samenwerkingen met Ingenico, PostNL, Channable, Kiyoh en Klarna benadrukken de expertise en positie van Divide in de fashion e-commerce.

 

Recente vacatures:

Divide

ASP.NET Supportmedewerker bij Divide

Divide bedenkt, ontwikkelt en onderhoudt alle denkbare internetoplossingen. Dat betekent naast websites en webwinkels ook ondermeer e-mailmarketing-, intranet- en webapplicaties. Deze zijn allemaal naadloos op elkaar afgestemd, alsook op een breed scala aan applicaties van derden. Hierdoor bieden we ruime kansen en mogelijkheden voor ondernemers met cross-channel ambities. De oplossingen zijn gebaseerd op een bewezen rendementsprincipe, waarin een slimme projectbenadering, glashelder resultateninzicht en een optimale online vindbaarheid centraal staan.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons